GadgetsTophistorie

Facebook arbejder på et smartwatch med to kameraer

Ifølge et nyt rygte, arbejder Facebook på et smartwatch med to kameraer og en pulsmåler.

Det kommende smartwarch fra Facebook, siges at være klar til næste sommer. Dette bliver det første smartwatch fra den sociale medie-gigant. Uret siges at have skærm med to kameraer, hvor det ene kan afmonteres for at tage billeder og videoer, der kan deles på tværs af Facebook-ejede apps, inklusiv Instagram.

Kameraet på forsiden af skærmen bruges primært til videoopkald, mens et kamera på bagsiden med autofokus, kan frigøres fra uret og bruges til at optage videoer i 1080p (FHD). Ifølge anonyme personer der er bekendt med projektet, har Facebook desuden bedt andre virksomheder om at designe tilbehør til fastgørelse af kameraet, på eksempelvis tasker og rygsække.

Den generelle idé ved Facebook smarturet er, at det skal bruges til ting, som vi bruger vores smartphone på nu. Derudover er det også en måde hvorpå Facebook kan få fuld kontrol over hardwaren og softwaren, så de ikke er begrænset af eksempelvis Apple og Googles platforme.

Facebook har før i tiden prøvet sig frem med forskellige enheder og gadgets. I 2013 lancerede Facebook en smartphone i samarbejde med HTC. Telefonen hed HTC First, men den blev lidt af en fiasko, med kun omtrent 15.000 solgte enheder.
VR-virksomheden Oculus, der startede som et kickstarter-projekt, hvilket Facebook senere hen opkøbte, har dog produceret en række fine VR-headsets.
Det bliver derfor spændende at se, hvorvidt et Facebook smartwatch bliver en succes eller ej.


Læs også: EA løfter sløret for Battlefield 2042

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.