ElbilerTophistorie

Flere detaljer om Polestar 3

Den 12. oktober præsenteres Polestar 3 i København. I den forbindelse er sløret blevet løftet for yderligere detaljer om den kommende SUV.

Polestar har tidligere fortalt, at de lancerer den kommende performance-SUV, Polestar 3, ved et arrangement som afholdes i København den 12. oktober. Valget på Danmark skyldes blandt andet, at vi er det land, hvor Polestar har sin højeste markedsandel – Polestar 2 er den femte-mest solgte elbil i år herhjemme.

Vi har tidligere kunne fortælle, at den forventede pris bliver mellem 550.000 og 819.000 kroner. Ligesom bilen vil være en af de første, med Apples nye dybt integrerede Apple CarPlay-løsning.

I en udtalelse om 3’eren udtaler Thomas Ingenlath, CEO for Polestar:

“Vi blev nødt til at spørge os selv: ‘Hvordan bør en moderne SUV se ud?’ Polestar 3 definerer, hvordan en SUV skal se ud i den elektriske tidsalder, og i vores designproces fokuserede vi på nogle af de mest fundamentale kendetegn ved en SUV; proportioner, positur og aerodynamik.”

Polestar deler som bekendt ejerskab med Volvo. Polestar 3 vil derfor være udstyret med det seneste sikkerhedsudstyr udviklet i samarbejde med søsterselskabet. Derudover leveres “hjernen” af Nvidia. I en nylig video har Volvo fremvist fremtiden indenfor sikkerhed og assistentsystemer og bør give en forsmag på det, som er i vente i Polestar 3.

Derudover får den kommende 3’er luftaffjedring med et system, der kan justere undervognen hvert andet millisekund for optimal komfort. Bilen fås med en performancepakke, der giver den en ydelse på 380 kW og et drejningsmoment på 910 Nm.

Tidligere rygter har peget på en batterikapacitet på hele 111 kWh. Dette er dog endnu ikke bekræftet.

Polestars CEO, Thomas Ingenlath og Polestars Head of Design, Maximilian Missoni står i spidsen for lanceringseventet kl. 19:00 den 12. oktober. Eventet bliver livestreamet og kan ses her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.