×
Gadgets

“Fremtidens telefon” forsinket: falder fra hinanden

Project Ara blev for ikke så lang tid siden hyldet som “fremtidens telefon”. Ideen er da også rigtigt god; brugeren finder selv ud af, hvad han har brug for i en smartphone og bygger den så ud af moduler. Projektet, der er en del af Googles udviklingsprojekter, er dog åbenbart ikke helt så smart som det lyder. I hvert fald er Google løbet ind i problemer med konceptet – og har nu måttet melde ud, at Ara ikke dukker op i butikkerne så hurtigt, som softwaregiganten ellers kunne ønske sig.

Falder fra hinanden

Problemet er næsten lige så simpelt som konceptet, lader det til: Ara falder fra hinanden. De magneter, der holder de mange moduler sammen er åbenbart ikke stærke nok i længden, og falder endda fra hinanden når telefonen tabes. Og eftersom det må siges at være en ret markant bug, har Google altså valgt at udsætte lanceringen, som ellers var sat til dette efterår i Puerto Rico.
Google har officielt annonceret, at de nu regner med en 2016 lancering.

https://twitter.com/ProjectAra/status/634048152249634816

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.