×
GadgetsTophistorie

Godt nyt – Apples pudseklud er opdateret til titanium

Det er ikke bare iOS, der er blevet opdateret efter gårdagens iPhone 15-event. Du kan roligt bruge din pudseklud med de nye telefoner.

Der er godt nyt til dig, hvis du kastede penge efter Apples Pudseklud forrige år. Du behøver nemlig ikke at bruge penge på en ny, selv om iPhone 15 Pro modellerne nu er pakket ind i titanium. Det er amerikanske The Verge, der har gravet og fundet ud af, at Apple i al stilhed har opdateret kluden.

På Apples hjemmeside er pudsekludens kompabilitet nemlig blevet øget med hele rækken af nye telefoner og ure. Den versatile klud understøtter nu mere end 100 produkter.

Apple lancerede kluden sammen med M1 Pro og Max chips’ene i 2021. Selskabet forsikrer, at kluden er “lavet af et blødt materiale, der ikke ridser”.

De skriver videre, at den den kan bruges til sikker og effektiv rengøring af enhver Apple-skærm, inklusive glas med nanotekstur.

Pudsekluden var, trods prisen på 179 kroner (den er steget med 6 kroner siden), en kæmpesucces. Den var udsolgt i adskillige måneder.

Da iNPUT anmeldte Apples Pudseklud, gav vi ros for at være “designet så simpelt, at selv børn kan finde ud af at bruge den – også uden manual”. Du kan læse eller genlæse anmeldelsen her:

Anmeldelse: Apple Pudseklud

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.