×
GadgetsTophistorie

Google Pixel 9 lækket på video i ny pink farve

Google Pixel 9 er dukket op på en video, hvor telefonen fremvises i en ny og meget iøjnefaldende pink farve.

Google Pixel 9 er dukket op på en video, hvor telefonen fremvises i en ny og meget iøjnefaldende pink farve.

Forud for Googles event i august måned, hvor Pixel 9-serien afsløres, er telefonen allerede dukket op i en video.

Pixel 9 – nu i pink?

I videoen der stammer fra en bruger på mediet X, fremvises Pixel 9 i en meget iøjnefaldende pink farve. I opslaget på X skriver @hanibioud desuden “Pixel 9 is already out in Algeria.” – men hvordan? Og i så fald er der sket en fejl fra Googles side af, eller det blot en form for prototype han har i hænderne?

Sidenhen er der også dukket en video op på TikTok af mobilen i samme farve. Telefonens design ser ud til at være meget lig med tidligere lækkede billeder – dog er det uvist om den kommer i en pink farve, så videoerne skal selvfølgelig tages med et gran salt.

Lanceres til august

Hvorvidt en pink Pixel 9 er en realitet bliver vi klogere på, når Google Pixel 9 og Pixel 9 Pro lanceres den 13. august under et Google-event. Læs mere om dette her.

Læs også: Læk: Priser på Galaxy Watch Ultra og Galaxy Watch 7 afsløret

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.