×
Streaming

Guide: 5 Fede animerede serier for voksne

Eventyrtid

[viaplay]

Adventuretime er egentlig lavet til børn, Men det skal ikke forhindrede voksne i at nyde dette ægteskab mellem Dungeons & Dragons og computerspil på svampe. Serien handler om menneskedrengen Finn og dennes bror, Hunden Jake, der kan skifte form og størrelse. De to drager på eventyr i den stærkt bizarre verden Ooo, hvor de også render ind i en række andre memorable karakterer som The Ice King, Princess Bubblegum og vampyrdronningen Marceline.

Star Wars Rebels
[Netflix]

Den eneste af de mange små Star Wars-serier, hvis historie nu er kanon (og altså er en del af det officielle Star wars-univers). Endnu en serie, der er beregnet til (lidt større) børn, men som faktisk takler den mere alvorlige side af det galaktiske oprør. Serien forgår 14 år efter Republikkens fald i Star Wars III: Revenge of the Sith og følger en flok rebeller, der holder til på fragtskibet Ghost.

South Park

South Park
[Viaplay]

South Park kører stadig på Comedy Central på 19. år. Serien er desværre ikke tilgængelig som streaming, men det er den fremragende og musikalske spillefilm South Park: Bigger, Longer and Uncut. Serien handler om en flok venner i byen South Park og en lang række af hændelser, der ofte omhandler krig, galaktisk invasion, gale videnskabsmænd, tossede gæstestjerne og en hel masse beskidt tale og politisk ukorrekt dialog.

Rick and Morty

Rick & Morty
[Netflix]

Serien om den gale og storbøvsende videnskabsmand Rick Sanchez og hans barnebarn, partner og ufrivillige forsøgsobjekt Morty er skabt af Justin Rolland og Dan Harmon – Harmon der blandt andet opfandt kult-komedieserien Community. Serien er ikke bange for at bruge sex, død og kropslige funktioner i sine historier, der ofte omhandler en sindssyg plan og besøg i bizarre verdener, hvor Morty typisk kommer galt afsted. Rick er helt blottet for etik og moral og den lidt simple Morty prøver bare at overleve. Sæson 2 er netop blevet tilgængelig.

Bojack Horseman

Bojack Horseman
[Netflix]

Lige som Rick & Morty er der her tale om en serie fra Adult Swim-kanalen, der ikke på nogen måde er egnet for børn, Her handler historien om Bojack, der er en falleret sitcom-skuespiller, der drikker for meget og dvæler ved dengang i 90’erne, hvor han spillede hovedrollen i en serie om en far, der adopterede tre børn. Nå ja, og så er Bojack halvt hest og halvt menneske i en verden, hvor dyr og mennesker lever side om side. Bortset fra de mange dyr, så er verden normal nok, men voksenhumoren er bare skruet til 11.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.