×
Gadgets

Her er den intelligente skraldespand: Mød GeniCan

I dit hus er der sikkert et smart tv? Måske en smart alarm? Eventuelt en smart dørlås eller smarte pærer i lamperne? Men den stakkels skraldespand står ovre i hjørnet og er slet ikke særligt smart. Det vil GeniCan gøre noget ved. Opfindelsen er simpel; en lille anordning, du sætter fast på din skraldespand, der så genkender det, du smider ud.

Snak med skraldespanden

GeniCan indeholder en stregkodelæser, som aflæser det du smider ud. Hvis det du smider ud ikke har en stregkode, forstår den også talte kommandoer, så skulle der ryge en halvdød blomst ud, siger du det til GeniCan, der så også tilføjer blomster til listen over det, der er smidt ud.

Indkøbslisten genereres automatisk

Hver gang GeniCan modtager input om skrald tilføjer den det du har smidt ud til en online database. Den database synkroniseres så til en app på din mobiltelefon, så du har en indkøbsliste der altid er up to date.

Problemet er så, at du – og alle andre i husstanden – skal huske at scanne alt, hvad I smider ud. Men hvis du til gengæld sparer tid på at stå og skrive indkøbslister og sortere igennem dit køleskab for at finde ud af, hvad du mangler, så kan det vel godt betale sig?

Du kan støtte projektet på Indiegogo – og eventuelt købe et af de første eksemplarer – her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.