×
GadgetsTophistorie

Her er sommernyhederne fra OnePlus

Højst utraditionelt har OnePlus frigivet billeder af OnePlus Nord 4 og tre andre nye produkter en ugen inden den officielle præsentation.

OnePlus har løftet sløret for flere detaljer om deres nye OnePlus Nord 4, OnePlus Pad 2, OnePlus Watch 2R og OnePlus Nord Buds 3 Pro, der alle lanceres til et event den 16. juli i Milano, Italien. Der er endda frigivet billeder af produkterne, hvilket må siges at være højst utraditionelt.

– Vores forventninger er høje, og vi ser frem til at høre, hvad vores brugere synes om de nye produkter, som vi stille og roligt løfter sløret for. De fire nye produkter er udviklet i tæt samarbejde med vores OnePlus Community og er designet til at hjælpe brugerne med at optimere alle aspekter af deres digitale liv, siger Thor Gøtz, der er landechef for OnePlus i Danmark.

Her er et overblik over de fire nye produkter, inklusive offcielle billeder.

OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver det nyeste medlem af OnePlus Nord-familien. Den er bare 7,99 millimeter tyk og er dermed den slankeste Nord-model nogensinde. Telefonen er pakket ind i unibody metal. Den er, ifølge OnePlus udviklet ved hjælp af flere avancerede teknikker, herunder et nano-ætset design og et “revolutionerende nyt antennedesign”. Den nye smartphone kommer i de to farver Mercurial Silver og Obsidian Midnight.

OnePlus Pad 2

OnePlus Pad 2

OnePlus Pad 2 slutter sig til OnePlus Pad og OnePlus Pad Go i OnePlus’ voksende tablet-familie. Den nye tablet bygger videre på fundamentet fra tidligere generationer af OnePlus Pad med et letvægtsdesign og 7:5 skærmformat. Et format, der ifølge OnePlus skal hjælpe brugerne med at øge produktiviteten. OnePlus Pad 2 er også udstyret med den nyeste AI-teknologi samt “et førende chipset” og den fås i farven Nimbus Gray.

OnePlus Watch 2R

OnePlus Watch 2R

OnePlus Watch 2R er efterfølgeren til OnePlus Watch 2, der blev lanceret med en unik Dual-Engine Architecture, der gav uret op til 100 timers batterilevetid. Det har efterfølgeren her også. Den inkluderer desuden forbedret fitness-tracking, oplyses det. OnePlus Watch 2R kommer i de to farver Forest Green og Gunmetal Gray.

OnePlus Nord Buds 3 Pro

OnePlus Nord Buds 3 Pro

OnePlus Nord Buds 3 Pro er de seneste Nord-hovedtelefoner. De skal gøre “high-end lydteknologi tilgængelig til den laveste pris til dato”. De har derudover aktiv støjreduktionsteknologi, der hjælper med at blokere uønsket støj. De nye hovedtelefoner kommer i de to farver Soft Jade og Starry Black.   

Sådan følger du med

Årets OnePlus sommerevent finder som nævnt sted den 16. juli i Milano. Eventet livestreames på OnePlus’ YouTube-kanal. Desuden deltager iNPUT ved eventet, så du kan naturligvis få opdateringer her på siden, ligesom du kan se billeder af de nye produkter både på Facebook og på vores Instagram-konto.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.