×
Gadgets

Her er telefonen til dem, der hader smartphones: The Light Phone

Teknologien udvikler sig hele tiden imod mere og mere avancerede enheder – telefoner, tablets, smartwatches og masser af andre enheder kæmper om vores opmærksomhed hele tiden. Men der er også en trend i den modsatte retning; mod at hoppe af ræset og koble fra nettet en gang imellem. Og her kommer The Light Phone ind i billedet.

KUN en telefon

The Light Phone er noget så simpelt som en telefon, der kun kan ringe. Den kan ikke gå på nettet. Den kan ikke sende sms’er. Den kan kun modtage opkald, så du ikke misser det vigtige opkald du venter, men altså uden at have tidsrøveren med i lommen. Ideen er dog ikke, at du ikke skal have en smartphone, og The Light Phone er ikke tænkt som en erstatning, men mere et supplement til din almindelige telefon. The Light Phone kobles sammen med din smartphone, der så videresender opkald til The Light Phone, som du tager med dig. Du slipper så for alle de mange distraktioner fra telefonen, men misser ikke et opkald.

Skal aldrig skiftes ud

Eftersom The Light Phone er så ekstremt simpel, giver det ikke mening nogensinde at skulle opgradere til en ny model. Oven i købet har den en batterilevetid på helt op til 20 dage på en enkelt opladning, noget vi ikke har set siden de gode, gamle Nokia 3310 dage. Desværre ventes The Light Phone ikke på gaden før til maj 2016.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.