×
Elbiler

Honda lancerer ny elbil: Honda Clarity

Lige nu er det mest Tesla der stjæler overskrifterne med deres Model 3, der netop er blevet rullet af båndet og ud til de første kunder. Men Tesla er ikke længere næsten alene på markedet for elbiler – faktisk har stort set alle bilproducenter endelig fået fart i udviklingen af nye biler (måske ovenpå det enorme antal forudbestillinger på Model 3). Honda vil selvfølgelig også være med, og deres nye elbil vil i USA blive tilgængelig for de fleste: man vil kunne lease den for helt ned fra 269$ eller ca. 1.700 kr. pr. måned. Det er så også den eneste måde at få fat i bilen på – indtil videre i hvert fald.

Lav rækkevidde

Honda Clarity vil ikke være en direkte konkurrent til eksempelvis Teslas Model 3, for dens rækkevidde kommer ikke op i nærheden af de 300km., Teslaen kan nå – Honda Clarity kan nemlig kun køre lidt under 150 km. på en opladning, hvilket er ganske lidt, sammenlignet med de fleste andre nye elbiler. Men til en pris på 1.700 kr. pr. måned vil Clarity komme til at være et godt alternativ for mange pendlere. Opladningstiden for Clarity vil være ca. en halv time for 80% – og altså en rækkevidde et godt stykke over 100km. efter en halv times opladning.

Der er desværre ingen informationer om, hvorvidt bilen finder vej til Europa senere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.