×
Gadgets

Hotels.com appen kan nu åbne døren på hotelværelset

Et nyt samarbejde mellem Hotels.com og Zaplox gør, at du nu kan tjekke ind og gå direkte ind på dit værelse - uden at tale med nogen

Har du prøvet at miste nøglen til dit hotelværelse ved du, hvor irriterende det er – oftest kræver det et besøg i receptionen og eventuelt en medarbejder der skal med til værelset og lukke dig ind. En ny funktion i Hotels.com appen gør, at det forhåbentlig snart er et problem der hører til i fortiden. Du får nemlig nøglen til værelset digitalt direkte i appen.

Samarbejde med Zaplox

Hotels.com tilbyder tjenestens deltagende hoteller at være med i systemet hvor firmaet Zaplox står for den tekniske del. Det fungerer simpelthen ved, at gæsten booker værelse i Hotels.com appen (der skal forudbetales for at systemet virker). Dernæst får vedkommende på ankomstdagen en notifikation om, at det er muligt at tjekke ind og en elektronisk nøgle så man kan åbne og lukke døren til værelset.

Cabinn er først

I Danmark er det “discount” hotelkæden Cabinn, der i første omgang tilbyder systemet på tre hoteller – det første er Cabinn Metro i København. Over den næste tid vil konceptet blive rullet ud til andre hoteller også.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.