×
Gadgets

HTC lancerer nye modeller – mød HTC U

HTC har i de seneste år levet et liv i skyggen af de store producenter, og sammen med Sony Mobile har de mistet markante markedsandele til især kinesiske producenter som Huawei, men også Samsung og Apple har vundet på HTC’s bekostning. Nu prøver HTC så igen med en lancering af to nye telefoner: HTC U Play og topmodellen HTC U Ultra.

Sekundær skærm

Den største og mest umiddelbare forskel fra HTC U Ultra til konkurrenterne er en ekstra mini skærm ovenover den almindelige skærm (Der i øvrigt er på 5,7″). Her giver Ultra dig mulighed for at have påmindelser om kalenderbegivenheder, genveje til apps eller hvad du nu måtte ønske. Inspirationen fra Apples nye MacBooks Touchbar er tydelig, for konceptet er ganske lig Apples – men måske i virkeligheden mere praktisk på en mobiltelefon.

Topmodel med avancerede specifikationer

Topmodellen Ultra er i det hele taget en ganske interessant mobil med et par ekstra tricks i ærmet. Eksempelvis er den 5,7″ store skærm i udgaven med 128GB hukommelse lavet i safir – og burde derfor være nærmest umulig at ridse. Derudover er topmodellen også udstyret med Hi-res lyd, hvilket for musikelskere vil være en ganske vigtig feature.

Udvalgte specifikationer:

CPU: Qualcomm™ Snapdragon™ 821, 64 bit quad-core

Mål og vægt: 162.41 x 79.79 x 3.6-7.99 mm, 170g

Styresystem: Android 7.0, HTC Sense

Skærm: 5.7″, Quad HD (2560 x1440 pixels) med 2.0″ dual skærm (160×1040)

Frontkamera: 16MP, med HTC UltraPixel™ mode

Batteri: Kapacitet: 3000 mAh, taletid på 3G/4G netværk: op til 26 timer, standbytid på 3G/4G netværk: op til 13 dage

Hukommelse: ROM: 64GB / 128GB, RAM: 4GB, microSD™ op til 2TB (Brug SIM2)

Tilslutning: NFC, blueTooth 4.2, Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 & 5 GHz)

HTC U Ultra og U Play kan sidst i 1. kvartal 2017 købes i butikkerne i farven “brilliant black” til en vejl. butikspris på hhv. 5.990 kr. og 3.790 kr. Du kan også købe telefonerne i HTC’s webbutik i et udvalg af farver.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.