×
Gadgets

Huawei er klar med P30 og P30 Pro

Huawei er klar til med deres nye topmodel P30 Pro - og det er kameraet, der er stjernen i showet.

PARIS: Kinesiske Huawei har netop lanceret deres P30 serie, hvor fokus i den grad er på kameraet: op til 5x optisk zoom og 10x hybrid zoom – og hele 50x digital zoom (På Pro modellen), plus ultra vidvinkel. Derudover kan kameraet tage billeder i noget, der ligner mørke. Pro har fire kameraer – hvoraf det ene er et Time of Flight kamera, der blandt andet bruges til bedre portrætbilleder med bokeh-effekt.

Fuld skærm næsten uden notch

Den efterhånden obligatoriske “notch” – altså hakket i toppen af telefonen – er blevet ekstremt lille og indeholder kun selfiekameraet. Det betyder også, at Huawei har droppet ansigtsgenkendelse – og går i stedet efter fingeraftrykslæser indbygget i skærmen.

P30 Pro har de karakteriske buede kanter, imens P30 er helt flad. Skærmen på Pro modellen er 6,47″ i FHD+ opløsning. Den er også vandtæt, mens P30 er vandafvisende.

Samme processor som Mate 20 Pro

Som rygterne har talt om tidligere er det samme processor der sidder inden i P30 og P30 Pro som blev lanceret sidste år i Mate 20 Pro. Derudover har Pro 6 eller 8GB RAM og 128 eller 256 GB hukommelse. P30 kommer “kun” i en version med 6GB RAM og 128GB hukommelse.

Hurtig opladning og stort batteri

P30 Pro får 4.200 mAh batteri, hvilket er en del mere end de fleste konkurrenter. Derudover vil topmodellen være udstyret med hurtigopladning på 40W der vil give op til 70% på så lidt som en halv time. P30 får et 3.650 mAh batteri som vil kunne hurtigoplades med en 22W oplader til 58% på en halv time.

Telefonerne kommer i Danmark i tre farver – sort, en blå og en lys changerende til lilla. Du kan købe dem hos operatørerne allerede nu, og blandt andet Telia og CallMe har dem til følgende priser:

P30: 5.299 kr.

P30 Pro 128GB, 6GB RAM: 6.699 kr.

P30 Pro 256GB, 8GB RAM: 7.499 kr.

Denne side kan indeholde links til samarbejdspartnere.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.