Pixel
Gadgets

Huawei klar med ny budgettelefon: Huawei P Smart

En pris under 2.000 kr. skal lokke prisbeviste forbrugere til at købe den nye Huawei P Smart

Markedet for budgetmobiler er ofte lidt undervurderet – men det var her, Huawei i sin tid startede deres mobilserie, men siden er de gået benhårdt efter premium segmentet og har haft enorm fokus på deres topmodeller – eksempelvis Mate 10 Pro som vi har anmeldt her. Men Huawei har tydeligvis ikke glemt de prisbeviste brugere og nu klar med en ny budgetmobil, kaldet Huawei P Smart. Med en pris på 1.899 kr. vil den ramme et segment hvor Mate 10 Pro – eller for den sags skyld Mate 10 Lite – har svært ved at komme ned.

18:9 skærm

På trods af det ganske lave prisskilt er det alligevel lykkedes Huawei at få en del “moderne” features med på P Smart – eksempelvis er den udstyret med det, de selv kalder “Full View” – en skærm der næsten fylder hele forsiden og i formatet 18:9. Det skal dog siges, at der er et par gedigne kanter over og under skærmen. På bagsiden finder man to kameraer: Et 13MP kamera og et 2MP – det giver mulighed for at lave billeder med den såkaldte bokeh-effekt, noget som ellers har været forbeholdt langt dyrere telefoner. På forsiden er der blevet plads til et 8MP selfie kamera.

P Smart er fra starten født med Android Oreo og EMUI 8.0, der er Huaweis nyeste udgave af deres Android brugergrænseflade.

Huawei P Smart kan du allerede finde i butikkerne nu – og altså til en vejledende udsalgspris på 1.899 kr.