fbpx

 

 

 

 

Gadgets

Huawei lancerer mesh-netværk til hjemmet

Det skal være slut med huller i wifi-netværket, mener Huawei.

Huawei spreder sig. I december lancerede kineserne en intelligent vægt og i dag fortæller deres pressetjeneste, at Huawei er klar til at bekæmpe huller i wifi-netværket med et nyt mesh-baseret wifi-system.

“Vi streamer mere musik og film end nogensinde før, og det betyder, at et hurtigt og pålideligt WiFi-system er helt essentielt. Det nye WiFi-system fra Huawei giver familier en effektiv løsning på deres netværksudfordringer, så de får en god WiFi-forbindelse i alle hjemmets afkroge,” lover Richard Yu, CEO i Huawei Consumer Business Group.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Netværk i stikkontakten

Huawei WiFi Q2, som systemet hedder, består af en central netværksrouter og løse satelitter, der kan placeres i hjemmet, hvor signalet er svagest. Satelitterne inkluderer også såkaldte powerline-enheder, der sender netværksdata gennem hjemmets stikkontakter. Ifølge Huawei har der været stor fokus på både rækkevidde og hastighed.

Men også installationen har været i fokus. Wifi Q2 kan således sættes op med fem trin, som skal gøre både installation og konfiguration mere simpel. Udover hurtig opsætning, er det nye system udstyret med en algoritme, som forhindrer udefrakommende at koble sig på nettet, fortæller Huawei.

WiFi Q2 kommer i butikkerne til april, men priserne er ikke klar endnu.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button