×
Gadgets

Huawei: Vi har noget i ærmet til Norden

For knap en uge siden lancerede Huawei deres nye topmodel ved navn Mate 9. Det var en mere end almindelig viril fætter med bunker af specs de mobilglade vil elske, såsom en 5,9″ skærm med buede kanter (Forestil dig Samsung Galaxy S7 bare med lidt mindre buede kanter), 4GB hukommelse, 2 kameraer (Et sort/hvid og et farve), 2,4GHz processor fra Huawei selv, 64GB hukommelse (Med mulighed for at udvide med op til 256GB via SD kort) og masser af andet guf. Porsche udgaven tilføjer en lidt mindre 4K skærm på 5,5″ i bedre kvalitet, 6GB RAM og 256GB hukommelse. Begge telefoner har en ekstrem strømforsyning med, der kan lade nok op til en hel dag på bare 20 minutter.

Kommer ikke til Danmark

Desværre kommer hverken Mate 9 eller Mate 9 Porsche Design til Norden. I hvert fald var vi ikke inkluderet i lanceringen. Men i dag har Huawei så sendt en indbydelse til iNPUT og andre danske og nordiske tech-medier. Huawei vil ikke afsløre, hvad de vil lancere

Sådan ser invitationen fra Huawei ud.
Sådan ser invitationen fra Huawei ud. (Klik for at se den i fuld størrelse.)

d. 22 november på IT Universitetet, men vores gæt er, at der vil komme en erstatning for Mate 9 til det nordiske marked. Hvad præcis – og med hvilke specs – må vi desværre vente med at se til om to uger. Men vi glæder os.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.