×
Gadgets

IFA: Huawei lancerer to nye smartphones

BERLIN: Det er imponerende, som de spytter smartphones ud fra Huawei-fabrikkerne. Honor 8 blev lanceret for blot et par uger siden og nu er kineserne klar med to spritnye modeller der har fået navnene Huawei Nova og Huawei Nova Plus. Med de nye model skyder Huawei endnu en pil mod midter- og budgetsegmentet.

I første omgang skal vi dog ikke regne med at se Plus-modellen i Danmark. Marie Dam Feldborg fra Huaweis danske kontor fortalte til lanceringen, at de kun har valgt at tage den mindste Nova-model ind på det danske marked.

Nova er en 5-tommer stor enhed med Full HD-skærm, Snapdragon 625-processor og 32 gigabyte lagerplads. Den er pakket ind i aluminium og minder visuelt en del om Nexus 6P, som Huawei byggede for Google (og det er bestemt ikke en skidt ting, red.).

Nova er desuden udrustet med et 12 megapixel kamera med 1,25 mikron pixel-sensor, der skulle give gode billeder i dårlig belysning. Dertil en række vilde filtre og softwaretryllerier, der optimerer billedet mens det tages.

Batteriet i Nova er en 3020 mAh-model der, parret med Huaweis Smart Power 4.0 batteriteknologi, skulle det give en temmelig god batterilevetid. Nova er også udrustet med en 360 graders fingerprintlæser på bagsiden af telefonen; og den fungerer samtidig som udløser for kameraet, når man tager selfies.

Nova Plus er, som navnet afslører, en plusudgave af Nova. Den har 5,5 tommer skærm (Full HD) og minder i design mere om Honor 7 og Mate 8. Nova Plus er udstyret med 16 megapixel kamera med 1,12 mikron pixel sensor, samt et svulstigt 3.340 mAh batteri.

Huawei Nova rammer butikkerne til oktober og forventes at blive solgt til en pris på under 3.500 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.