×
GamingTophistorie

Ikea ansætter ti mand i Roblox

Ikea søger ti personer, der skal bemande deres kommende virtuelle varehus i spillet Roblox.

Det er en skør verden. Det svenske møbelhuse Ikea er i disse uger i gang med at rekruttere ti personer, der skal have deres daglige gang i kædens nye virtuelle varehus / spil. På Roblox. Personerne ansættes på lige fod med andre Ikea-ansatte – altså med fuld løn på 14,80 euro i timen. Omkring 110 kroner.

Jobbeskrivelsen oplyser, at de ti ansatte skal “arbejde i forskellige dele af butikken som Showroom og Bistro, hjælpe folk med at vælge deres møbler, servere kødboller, give kunderne chancen for at vinde eksklusivt Ikea-indhold og meget mere”. De ansatte kan også “blive forfremmet til at flytte afdelinger, ligesom i den virkelige verden”.

Hele showet er en del af et nyt marketingfremstød for Ikea, i form af spillet  The Co-Worker Game. Det åbner på Roblox-platformen den 24. juni. Selv om man ikke bliver udvalgt til at være ansat med løn, kan man altså stadig arbejde gratis i varehuset, loves det.

Et billede fra Ikeas virtuelle varehus i Roblox (foto: Ikea).

– Vi er stolte over at kunne lancere betalt arbejde på Roblox. Det gør vi for at bringe vores unikke karrierefilosofi ud i livet. Hos Ikea er der ingen fastlagt vej til karriereudvikling. Vores medarbejdere er i stand til at skifte roller, skifte afdeling og vokse i enhver retning, de vælger. Både i spillet og i den virkelige verden. Der er mange måder at lære og vokse på hos Ikea, og det er det, Ikea på Roblox handler om, siger Darren Taylor fra Ikea UK i en pressemeddelse.

Ærgerligt nok, vil nogen måske mene, kræver det, at man er bosiddende i England eller Irland, hvis man vil ansøge om et af de ti jobs. Du kan læse jobopslaget her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.