×
Gadgets

Ikea klar med trådløs opladning

Ikea har nu sat de produkter med trådløs opladning, som de viste frem på Mobile World Congress i marts, til salg i butikkerne og på deres hjemmeside. Serien har fået navnet Vitahult og rummer både møbler og opladere i “løs vægt”.

Opladerne kan findes i både natborde, bord- og gulvlamper eller til indbygning i eksisterende møbler. Ikea har endda lavet specielle covers, så både Samsung Galaxy (S3, S4 og S5) og Apple iPhone (4/4S, 5/5S og 6) kan være med. Det skriver sitet recordere.dk.

Ikeas trådløse opladere er baseret på den såkaldte Qi-standard, der er den mest udbredte. Den benyttes blandt andet af Microsoft, HTC, LG, Panasonic, Belkin og Philips.

Herunder et billede af de møbler og lamper, der sælges allerde nu. Se alle produkterne på Ikeas hjemmeside.

og_wireless_charging

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.