×
GadgetsTophistorie

[OPDATERET] Ikke mere Zenfone fra Asus

Zenfone har høstet roser for sine kompakte telefoner med premium-features. Men nu forlyder det at Asus har lukket afdelingen.

Asus har netop nedskudt rygterne og bekræfter, at de fremover stadig vil producere nye Zenfone-telefoner. Dette fremkom i en kort pressemeddelse på Asus Pressroom.

We would like to address the rumor that ASUS Zenfone 10 will be the last generation of the series and the ASUS Zenfone product line will be shut down. This is not true. We will continue our two main phone business product lines, the ROG Phone and the Zenfone. ASUS has a strong commitment to our smartphone business and customers. Please reference our Q2 earnings call for more information. Please stay tuned for our 2024 product lineups. 

Kilde: https://press.asus.com/news/asus-zenfone-10-to-continue-production/

Herunder oprindelig artikel fra mandag 28. august:

Er du på udkig efter en kompakt smartphone, uden at gå på kompromis med specifikationerne? Så er det måske værd at overveje at slå til, for rygterne peger på at Zenfone 10 var den sidste af sin slags fra Asus.

Det er Android Authority, på basis af en rappport fra Technews Taiwan, der kan fortælle at Asus har foretaget omstruktureringer i organisationen. Medarbejdere, som før beskæftigede sig med Zenfone-brandet, er blevet forflyttet. Eftersigende til ROG-afdelingen, hvor fokus er på telefoner henvendt til gameren.

Zenfone 10, som udkom inden sommeren, har ellers modtaget ros fra et enigt anmelderkorps, der har udråbt den til ‘bedste lille Android-mobil‘ og tech-youtuber Marques Brownlee kaldte den ‘tæt på perfekt’ i sin anmeldelse, som kan ses nedenfor.

Specifikationerne er da også en topmodel værdig. Snapdragon 8 Gen 2 chipsæt. En AMOLED skærm med frekvens op til 144 hertz og op til 16 gigabyte RAM og 512 megabyte hukommelse. Skærmen med sine 5,9 tommer har lokket mange, der synes telefonerne er vokset ud af cowboybukserne.

Heldigvis er de endnu tilgængelige hos Asus. Priserne starter på 5.999,- kroner for basismodellen med 128 gigabyte hukommelse og 8 gigabyte RAM.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.