×
Streaming

Netflix’ Iron Fist får tæv af anmelderne

”Iron Fist er dødelig – på alle de forskellige måder”, skriver industritidsskriftet Variety. Og fortsætter:

”En del dramaer i streaming-arenaen har problemer med pacing, og selv Netflix’ bedre Marvel-programmer har vist en forkærlighed for søgte sub-plots. Der bare skal slå tiden ihjel. Men Iron Fist er det mest frustrerende kedelige eksempel på Netflix Drift i et stykke tid”

Kedelig og racemæssigt ukomfortabelt

The Verge skriver:
”Iron Fist er ikke kun et racemæssigt ukomfortabelt, det er er også et kedeligt show”
På iNPUT er vi først lige gået i gang med serien, så I får vores vurdering senere på ugen.

På racefronten har Iron Fist fået kritik for ikke at opdatere serien nok i forhold til 70’er-forlægget. Iron Fist er en Kung Fu-helt, der blev opfundet da Bruce Lee-feberen var på sit højeste, og godt nok er der mange asiater i forskellige roller i serien, men mange finder det blandt andet problematisk, at den hvide Danny Rand (Finn Jones) skal lære dem, hvordan den slags rigtig skal gøres.

Fra seriemordere til superhelte

Men mest af alt går kritikken på historien og måden seriens forfatter og showrunner Scott Buck fortæller historien. Scott Buck stod også bag de sidste tre sæsoner af seriemorderserien Dexter, hvis afslutning heller ikke gjorde nogen anmeldere glade. Efter Iron Fist er det meningen, at Scott Buck skal stå bag endnu en Marvel-serie The Inhumans for ABC.

Seriens stjerne Finn Jones har forsvaret serien og sagt, at ”den er for fansene”. Et argument der ikke rigtig tager højde for, at både fans og anmeldere tog godt imod de foregående af Netflix’ Marvel show – hvis man overhovedet kan hævde, at der er forskel på fans og anmeldere.

Uanset hvordan seerne tager imod serien, så kommer vi til at se mere til Finn Jones som Iron Fist, da han er den sidste helt, vi skal introduceres til, inden The Defenders , hvor Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist går sammen mod fælles fjender. Men måske bliver Iron Fist den første Netflix-superhelt, der ikke får en sæson 2.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.