×
Elbiler

Japanerne bygger verdens vildeste tog!

Du tror måske, den ultimative måde at rejse på er på første klasse med et mellemøstligt flyselskab – men et nyt japansk tog kan måske ændre din mening. I hvert fald er det nye Shiki-Shima tog noget af det skøreste luksus vi nogensinde har set.

17 “værelser”

I stedet for en lang række sæder – eller endog kupeer – har japanerne indrettet det nye tog med 15 luksusværelser og to suiter med et soveværelse, en stue og – naturligvis – et badeværelse med badekar. Der er vinduer fra gulv til loft i suiten, så man kan nyde udsigten mens man kører igennem landskabet.

Tryk på billederne herunder for en større version. (Historien fortsætter under billederne)

Restaurant og udsigtsrum

Udover værelser og suiter er toget udstyret med en stor restaurant hvor gæsterne vil kunne indtage deres måltider på rejsen. Derudover er der i hver ende af toget panorama rum, hvor store glaspartier giver udsigt til alt hvad toget kører forbi.

Koster kassen

Skulle du nu have fået lyst til en lille tur i toget her, skal du nok lige have vundet i lotto eller solgt dit startup til Apple, for en billet for en todages tur koster ca. 20.000 kr. Det er vel at mærke pr. person og i et af de “små” værelser. Hvis du vil indlogeres i suiten kan prisen blive helt op til ca. 58.000 kr. for en lille sviptur i Shiki-Shima. Igen pr. person. Men man har jo lov at drømme.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.