Konkurrence

Julekalender dag 15: Vind Philips Hue startsæt + ekstra pærer

I dagens julekalender har du mulighed for at vinde et komplet Philips Hue White & Colour Ambience startsæt + to ekstra pærer. Philips Hue startsæt indeholder to White & Colur Ambience pærer (E27), en bridge og en trådløs dimmer swich, der kan programmeres til at fjernbetjene lyset trådløst.

  • Brug de mere end 50.000 nuancer af varmt til køligt hvidt lys til at skabe den rette stemning til arbejde, spil eller afslapning – uanset hvornår på dagen det er. Kom godt i gang med dagen med køligt, energifyldt hvidt lys, eller slap af om aftenen med gyldne nuancer.
  • Der er over 16 millioner farver at vælge imellem, så du har et væld af muligheder, f.eks. for at skabe den perfekte stemning til en fest eller gøre godnathistorien endnu mere spændende. Brug de farverige forindstillede belysningsscener til at skabe en følelse af sommer, når det passer dig, eller brug et af dine eget billeder til at genopleve et helt særligt øjeblik.
  • Philips Hue appen giver dig fuld kontrol over lyset, uanset om du er hjemme eller ej. Via appen kan du tænde og slukke lyset i din bolig, så den altid er oplyst på den ønskede måde.
  • Med Hue Sync appen og Hue Bridge når underholdningen nye højder. Ved hjælp af strategisk placerede Philips Hue pærer kan du få belysningen til at afspejle farverne og rytmen, når filmen, musikken eller spillet startes.
  • Med den batteridrevne Dimmer switch kan du styre op til ti intelligente lyskilder samtidigt. Via kontakten, som kan tages ud af vægbeslaget og bruges som fjernbetjening, kan du dæmpe og skrue op for lyset samt skifte mellem fire forudindstillede belysningsløsninger.

 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Konkurrencen

Konkurrencen er slut – vinderen af dagens låge er, tadaa:

Torben Tofteskov

Vil du have besked, når dagens låge åbnes? Så giv os et Like på Facebook; så får du alle nyheder fra iNPUT direkte ind i dit nyhedsfeed.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.