×
Gadgets

Kinesiske Xiaomi kommer til Danmark

Teleselskabet 3 hiver kinesiske Xiaomis produkter ind på hylderne. Præcis som Huawei disker Xiaomi op med funktionstunge mobiler til billige penge.

Efter med stor succes at sætte de populære produkter fra Oneplus på hylderne herhjemme, er teleselskabet 3 på vej vil at gøre det samme med smartphones fra den kinesiske producent Xiaomi.

Det er den engelske afdeling af 3 der står bag satsningen, men ifølge sitet recordere.dk er det bekræftet, at Danmark er på listen af lande, hvor Xiaomi lanceres. Det er dog endnu ikke meldt ud officielt, så det vides ikke hvornår telefonerne bliver tilgængelige. Det forventes at der kommer flere informationer fra 3 Danmark i næste uge.

Kultfænomen

Ligesom Oneplus er Xiaomi gået hen og blevet lidt af et kultfænomen i nørdede kredse, der hylder brandet for at give bang for the buck. Samtidig er firmaet kendt for at være meget agressive, når det kommer til opdateringer af Android-styresystemet. Selv ældre modeller opdateres løbende, hvilket er lidt af en sjældenhed i Android-land.

Xiaomi er verdens fjerdestørste mobilproducent, målt på antal solgte enheder. I dag sælges firmaets telefoner primært i Asien, men aftalen med 3 skal bringe det kinesiske mærke ud på en række europæiske markeder.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.