Pixel
Gadgets

Lanceres i dag: Samsung A9 Pro får fire kameraer

Samsungs nye mellemklasse-smartphone A9 Pro får fire kameraer med dybdesensorer.

This section contains some shortcodes that requries the Jannah Extinsions Plugin. Install it from the Theme Menu > Install Plugins.

[dropcap]D[/dropcap]et vælter ud med nye smartphones i disse uger – og næste i rækken bliver Samsung, der holder et Galaxy-event i dag i Kuala Lumpur, Malaysia. Her forventes det at Samsung vil præsentere Samsung A9 Pro, der er bestykket med hele fire kameraer på bagsiden. Den utroligt aktive rygtesmed, Evan Blass, har postet et tweet, hvor han offentliggør et billede med detaljer om de fire kameraer.

Ligesom LG V40 vil A9 have både primært kamera, vidvinkel og telelinse. Det fjerde kamera er et 3D-kamera, der kan måle dybden i billedet. Her er Evan Blass’ tweet:


Det er en imponerende bestykning i betragtning af, at Samsung A9 Pro forventes at blive en mellemklasse-mobil. Det kunne betyde, at også flagskibet Galaxy S10, der kommer næste år, får fire kameraer på ryggen.

Ud over kameraerne forventes enheden at være udstyret med et Snapdragon 660-chipsæt, 6 gigabyte RAM og 128 gigabyte lagerplads bag en 6,3 tommer stor OLED-skærm. Om der er hold i rygterne ved vi forhåbentlig allerede senere i dag, når Samsungs event skydes igang. Her er Samsungs invitation til eventet, hvor de lover “fire gange så meget sjov”:


Det vides ikke om og hvornår Samsung A9 Pro kommer til Danmark. Prisen kendes naturligvis heller ikke, men sidste års A8 kunne købes for under 4.000 kroner.