×
GadgetsTophistorie

LEGO lancerer Pac-Man arkademaskine

LEGO fortsætter sin serie af retrospillemaskiner. Turen er kommet til 80'er ikonet Pac-Man, som snart kan gå på jagt i en ny arkademaskine.

Der er dømt retro for alle pengene, når LEGOs nyeste sæt rammer hylderne til juni. 80’er spillet Pac-Man kommer til live i en ny arkademaskine bygget af 2.650 klodser.

LEGO har efterhånden en håndfuld spil-relaterede retro-sæt i sit bagkatalog. Tidligere har både en Atari 2600 og Nintendo NES set dagens lys i klods-udgaver.

Læs også: Kør klodsræs i LEGO 2K Drive

Nu er det så en vaskeægte spilklassiker, som Billund-virksomheden har genskabt. Faktisk, så fik Mr. Iwatani inspirationen til Pac-Man i tidernes morgen, af netop LEGOs karakteriske gule farve. Så cirklen er i den grad fuldendt.

Se video af det nye sæt i videoen ovenfor

Det kommende LEGO-sæt er ikke spilbart, men et håndtag på siden gør alligevel figurerne bevægelige.

Der er også tænkt på gaming-detaljerne. Joysticket er bevægeligt, der er møntindkast med lys og et display til visning af highscore.

Når arkademaskine står færdigsamlet rager den 32 centimeter op, er 25 centimeter bred og 17 centimeter dyb.

Foruden selve arkademaskinen, der er sættets hovedattraktion, så medfølger også en af de klassiske minifigurer, som udstilles med en minivariant af maskinen. Denne del af sættet kan samtidig gemmes via en låge på bagsiden, som også afslører mekanikken.

Pac-Man-sættet kommer i handlen den 4. juni. Den vejledende pris bliver 2.100 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.