×
Gadgets

Lenovo klar med Project Tango telefon

Det er næsten to år siden, Google først omtalte Project Tango – en teknologi, der vil betyde at telefonen i fremtiden vil kunne genkende steder og lave 3D modeller baseret på, hvor du befinder dig. Du vil – i modsætning til GPS – kunne navigere meget præcist rundt i eksempelvis et indkøbscenter, og telefonen vil kunne genkende steder, du har været før – eksempelvis dit kontor, din stue derhjemme eller fitnesscentret. Det betyder, at eksempelvis Google Now vil kunne blive endnu mere intelligent og give dig mere detaljerede informationer om, hvad du kan gøre: Forestil dig at du går rundt i indkøbscentret; telefonen opdager, at du står lige ude foran en sportsbutik – og den ved, at du for nylig har søgt efter nye ski online; den kombinerer tøjbutikken, drømmen om nye ski og butikkens hjemmeside for at fortælle dig, at butikken har tilbud på nye ski. Når du går ind i butikken kan den endda fortælle dig, at du skal gå til højre for at finde afdelingen med ski. I det hele taget er mulighederne med den nye teknologi nærmest uanede.

Lenovo kommer først

Den nye telefon fra Lenovo, som blev lanceret på CES i nat dansk tid, vil være på “udvalgte” markeder i løbet af sommeren – men der er ikke mange detaljer om den endnu, heller ikke om den kommer i Danmark. Lenovo fortæller dog, at den vil indeholde en Qualcomm Snapdragon processor, og få en udsalgspris under 500$, men derudover er det ikke meget, de vil ud med.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.