×
GadgetsTophistorie

Transportabel fladskærm til bagagerummet

LG StanbyMe GO er ikke bare en transportabel fladskærm i en kuffert. Det er et komplet hjemmebiosystem, lige til bagagerummet.

Det kan godt være at elbiler har store skærme, der kan bruges til underholdning mens bilen lades op. Men intet slår en ny transportabel fladskærm fra LG. Det er nemlig ikke bare et 27-tommer tv, der er gemt i en kuffert, det er et et komplet Dolby Atmos hjemmebiosystem. Lige til at putte i bagagerummet.

Tanken er let at kunne medbringe underholdning i stort format, hvis du skal på skovtur, ferie eller andre steder, hvor du af en eller anden grund har brug for en transportabel fladskærm.

LG StanbyMe GO, som produktet hedder, har et indbygget batteri, der holder op til tre timer på en enkelt opladning. Derudover er der fire indbyggede højtalere på 20 Watt og understøttelse af AirPlay, Dolby Vision, Dolby Atmos og skærmdeling. Der er endda stemmestyring.

transportabel fladskærm

Selve skærmen er et 27 tommer stort LCD-panel med 1080p-opløsning. Den er trykfølsom, så den også kan bruges til eksempelvis spil. Som det ses herover stiller LG et skakspil til rådighed.

For at kunne nyde et nogenlunde godt billede, når man ser udendørs, er der en udendørstilstand, der optimerer billedgengivelsen i sollys.

I skrivende stund er der ingen planer om at lancere skærmen på vores breddegrader; den er udelukkende tilgængelig i hjemlandet og i USA. Men hvem ved, om den en dag dukker op? Prisen er sat til 999,99 dollars, hvilket svarer til 6.800 kroner uden moms og afgifter. Ikke nogen horribel pris.

LG har lavet en lille video om deres transportabel fladskærm.
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.