×
Gadgets

LG’s G4 er den sløveste topmodel

I sidste uge var iNPUT forbi London for at kigge på LG’s nyeste flagskib – og vi var egentlig ikke synderligt imponerende. Nu er der endnu en grund til at være lidt skeptisk over for telefonen, hvis to største features er en læderbagside og et bedre kamera. Til gengæld viser det sig nu, at G4 absolut ikke er på linie med konkurrenterne når det kommer til hastighed. Nye benchmarks lavet af Droid Life viser, at telefonen er væsentlig langsommere end dens umiddelbare konkurrenter Samsungs GS6 og HTC Ones M9.

Langsommere processor

Kernen i LG G4 er en 1,8 GHz Snapdragon, kaldet 808. HTC har også valgt en Snapdragon i deres M9, men de har valgt en 810, som altså performer væsentligt bedre. Hurtigst er dog, uden sammenligning, Samsungs GS6, der i Geekbench scorer næsten dobbelt så højt som LG G4.

lg-g4-vs-galaxy-s6-vs-htc-one-m9-benchmarks-1

I praksis kan det sagtens være, at det er fuldstændigt ligemeget, og at de fleste aldrig vil kunne mærke forskellen, men indtil der forelægger decideret sammenlignende anmeldelser af de forskellige telefoner er det måske en god ide at vente med at købe en ny topmodel. Heldigvis er vi naturligvis i gang med netop sådan en test, som du kan læse i næste nummer af iNPUT. Har du ikke allerede gjort det, kan du finde vores app ved at klikke her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.