Gadgets

LG’s nye projektor kan stå 18cm fra væggen

Laserprojektor på 4K og 102” kan placeres helt tæt på væggen.

LG er ved at geare op til det kommende CES i januar hvor verdens elektronikproducenter har masser af nyheder klar til forbrugerne. Og LG satser ikke kun på deres OLED tv, for de har også en spritny projektor med.

102” i 4K

Og det er en ganske habil projektor, LG har bygget. Den har godt nok – så vidt vides – ikke HDR understøttelse, men til gengæld leverer den et 102” billede i 4K opløsning. Laser teknologien betyder at billedet er ekstremt lysstærkt (2500 Lumen forlyder det) og man vil kunne placere projektoren så tæt på væggen, at langt de fleste vil kunne få plads: Kun omkring 18 cm skal den bruge for at skyde de 102” op på væggen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

ThinQ og magic remote

Ligesom på LG’s tv modeller følger en Magic Remote med i kassen, og LG’s ThinQ også er inkluderet så man man brute stemmekontrol. Modellen hedder CineBeam HU85L. Prisen er endnu ukendt, ligesom der heller ikke er kommet en lanceringsdato på. Vi forventer at den ligger prismæssigt meget konkurrencedygtigt, da LG skal forsøge at konkurrere mod de mere etablerede producenter af projektorer.

CES løber af stablen i januar, og iNPUT er selvfølgelig i Las Vegas hvor vi dækker de mange nyheder og lanceringer.

Back to top button