×
Streaming

Marvels The Defenders kommer på Netflix allerede 18. august

Videoen viser ikke meget. Blot Daredevil (uden sin nye dragt), Luke Cage, Iron Fist og Jessica Jones på vej ned i en elevator efter en opgave på 45. etage af Midland Circle Financial – eller det er vores gæt ud fra det blinkende lys og de mange skudhuller i Luke Cages hættetrøje. Scenen slutter med Jessica Jones, der opdager overvågningskameraet og gør en ende på det.

15 sekunder med The Defenders afslører flere ting

Teaseren blev lagt på Netflix’ YouTube-kanal tidligere i dag, for straks at blive taget af (nu er den tilbage og kan ses nedenfor). Men inden da havde fans allerede bemærket datoen på kameraets tidskode – 18. august – og en IP-adresse, som ledte dem til en arkivside for den fiktive New York-avis New York Bulletin, der lige nu indeholder et Iron Fist-relevant interview og en reklame for Colleeen Wings dojo (med viderelinks til Ward Meechums LinkedIN, så gå på opdagelse). Siden har også ”gamle” forsider med hændelser, der uden tvivl relaterer til handlingen i The Defenders.

Flere ninjaer?

The Defenders er den store afslutning på den første runde med Marvelhelte på Netflix, og vi vidste godt, at den ville få premiere i år. Men midten af august er lligevel tidligere end de fleste regnede med. Måske har det hele tiden været planen eller måske har Netflix fremskyndet premieren efter at Iron Fist fik en yderst lunken modtagelse (også i herværende magasin).

Vi ved ikke meget om handlingen i The defenders, men cliffhangere i både Daredevil sæson 2 og Iron Fist tyder på, at den hemmelige ninja-organisation The Hand spiller en stor rolle. Så må vi bare håbe på, at de er blevet lidt mere kompetente end i Iron Fist …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.