×
Disney+StreamingTophistorie

Matrix-stjerne får Star Wars debut til juni

Den nye Star Wars-serie The Acolyte med Carrie-Ann Moss på rollelisten får premiere grundlovsdag. Se den første trailer her.

Trinity fra Matrix-filmene får sin Star Wars-debut den 5. juni, når de to første afsnit af serien The Acolyte får premiere på Disney+. Eller rettere, Carrie-Ann Moss, der spillede Trinity, får Star Wars-debut.

I Star Wars: The Acolyte stiller en efterforskningen respekteret Jedi-mester (Lee Jung-jae) mod en farlig kriger fra hans fortid (Amandla Stenberg). Efterhånden som flere spor dukker op, rejser de ned ad en mørk sti, hvor skumle kræfter afslører, at alt ikke er, hvad det ser ud til …

Sådan beskriver Disney+ handlingen i den nye serie, der er på otte afsnit. De to første kan som sagt ses grundlovsdag.

Ud over de tre nævnte skuespillere medvirker navne som Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman og Joonas Suotamo. Ikke mange navne, der får klokker til at ringe.

The Acolyte er skabt af Leslye Headland, der også har instrueret de to første afsnit. Den prisvindende komponist Michael Abels, kendt for sit arbejde med “Get Out” og “Us”, har komponeret musikken.

Disney+ har i dag frigivet den første trailer til serien, den kan ses her:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.