×
Gadgets

Mød M, Facebooks personlige assistent

Det plejer at være James Bond, der snakker med M, men siden igår har en række amerikanske brugere også kunnet hente hjælp hos M. FaceBook M. Det sociale medie har lanceret en ny personlig assistent på linje med Apples Siri, Google Now og Microsofts Cortana.

Ifølge et opslag fra Facebooks David Marcus (se det nedenfor, red.) kan M blandt andet booke restauranter, lave rejse-arrangementer, oprette mødeaftaler, levere gaver til familien og endda købe ting for dig. Og i modsætning til Siri, Now og Cortana, der alle er rent teknologiske løsninger, er der rent faktisk også mennesker bag ved M.

Ærgerligt nok er M stadig bare et yderst begrænset projekt, der kan bruges af bare et par hundrede amerikanerne, der bor i San Francisco-området. Det vides ikke hvornår M kommer til Europa.

Today we're beginning to test a new service called M. M is a personal digital assistant inside of Messenger that…

Posted by David Marcus on 26. august 2015

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.