×
Streaming

Netflix løfter sløret for nye superhelte

Den næste af Netflixs populære New Yorker-superhelte – inden de fire skal samles i en fælles serie – bliver karatehelten Iron Fist. Optagelserne er i fuld gang og Netflix har netop offentliggjort nye billeder fra serien.

Finn Jones spiller den forældreløse milliardær Danny Rand, der efter 15 år i munkekloster i et fjernt land, vender tilbage til New York. Udover Batman-parallellerne og de mange penge, så er Danny Rand også i stand til at kalde ’The power of the Iron Fist’, hvordan det så end bliver fortolket i serien.

I tegneserien er det en næsten magisk kraft, men selv om Dr. Strange netop har introduceret regulær magi til Marveluniverset på film, så plejer Netflixserierne at holde sig meget nede på jorden med deres superhelte i New Yorks underverden.

Og apropros Netflixsuperhelte, så har selskabet netop bekræftet, at der bliver en sæson to af Luke Cage med en 18-sekunders teaser – se den ovenfor.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.