×
GadgetsTophistorie

Nokia 3210 gør comeback

Nokia 3210 har 25 års jubilæum og det fejres med en genudgivelse af ikonet. Den har fået et moderne twist, men kommer stadig med Snake.

Nokia 3210 var telefonen for 25 år siden. Nu gør den comeback i en tid, hvor flere og flere går tilbage til de såkaldte ‘dumb-phones’.

Faktisk er de uhyre populære. HMD, som producerer Nokias telefoner, så i 2023 en fordobling af salget af en ligeså ikonisk genudgivelse. Nemlig klaptelefonen 2660. Hver fjerde unge mellem 16 og 24 år synes samtidig, at de bruger alt for lang tid på deres smartphone, så salget af disse enkle modeller vil formodentlig kun stige.

“Nokia 3210 er et kulturelt ikon, og nu er den tilbage som en kulmination på den globale dumbphone trend, hvor forbrugerne forsøger at nedbringe deres skærmtid med en digital detox. Nokia 3210 er simpel ind til benet, så forbrugeren kan være til stede i nuet. Så glem dumbphones, det her er 2024’s ”fun phone”,” siger CMO hos HMD, Lars Silberbauer om udgivelsen.

Læs også: Nokia trækker stadig vejret

Den originale Nokia 3210 solgte mere end 160 millioner enheder. Det tal når den nye næppe, men hvor originalen havde til formål at forbinde folk, så har genudgivelsen næsten modsatte fortegn. Her er ingen internet eller notifikationer. Et 2 megapixel kamera og lommelygte er det dog blevet til.

Og så har den, naturligvis, stadig spillet Snake ombord.

Nokia 3210 udkommer i farverne Scuba Blue, Y2K Gold og Grunge Black. Den kommer til salg hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 699,- kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.