×
GadgetsTophistorie

Nothing lancerer billigere telefon: Phone (2a)

Phone (2a) er Nothings bud på en solid mellemklasse-telefon, med en stor skærm og batteri, samt fornuftig ydelse.

Nothing har introduceret Phone (2a), som deres bud på en prisvenlig telefon i mellemklassen.

Telefonen har en 6,78-tommer AMOLED med en FHD+ opløsning, 1.300 nits maksimal lysstyrke og en variabel opdateringshastighed på 30-120Hz. Styresystemet er Nothing OS 2.5 oven på Android 14. Der loves 3 års Android-opdateringer og 4 års sikkerhedsopdateringer.

Nothing Phone (2a) drives af en Dimensity 7200 Pro-chip, der er udviklet i samarbejde med MediaTek, hvor der loves en god og smooth oplevelse til pengene.

Ligesom de andre telefoner fra Nothing, har Phone (2a) også såkaldte “Glyphs” på bagsiden, altså LED’er der kan bruges til eks. notifikationer og timere m.m.

Der er tre kameraer – et dobbelt 50MP-system på bagsiden og det samme 32MP selfie-kamera som på Nothing Phone (2). Hovedkameraet er en 50 MP sensor med OIS og dertil er der et 50 MP ultrawide objektiv.

Nothing Phone (2a) har desuden et stort batteri på 5.000 mAh. Opladning sker ved 45W. Nothing nævner også, at batteriet vil bevare 90 % af sin kapacitet efter 1.000 opladningscyklusser, svarende til over tre års daglig brug.

Pris og tilgængelighed

Priserne starter fra 2.799 kroner for udgaven med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. En version med 12 GB RAM og 256 GB kan fås til 3.199 kroner.

Phone (2a) kan forudbestilles nu og fås i farverne black, milk og white.

Læs også: Apple introducerer MacBook Air med M3 chip

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.