×
GamingTophistorie

Nu er det nye PlayStation Plus i luften

Det nye PlayStation Plus er landet i Danmark og nu kan man vælge mellem tre forskellige abonnementer.

Sony udmeldte tidligere på året, at de ville omlægge PS Plus, med flere kategorier og fordele, afhængig af abonnement-typen.

Læs mere om dette her: Sony gentænker PlayStation Plus som konkurrent til Xbox Game Pass.

Dette er blevet til tre abonnementer: Premium, Extra og Essential. Lad os tage et nærmere kig på dem.

PS Plus Essential

Ønsker man at beholde de samme fordele, som i det gamle PS Plus abonnement, er det PS Plus Essential man skal vælge.

Her får man bla. adgang til en række månedlige spil, online multiplayer, særlige rabatter og indhold, cloudlagring, samt PS Plus Collection på PS5.

Prisen er ligeledes den samme, som det gamle PS Plus.

Priser:
1 måned — 65 kroner
Årligt — 450 kroner

PS Plus Extra

Med PS Plus Extra får man adgang til de samme fordele i Essential, men derudover et spilkatalog. Dette spilkatalog giver adgang til en god portion spil, som man frit kan spille. Store titler såsom God of War, Horizon Zero Dawn, Spider-Man og Red Dead Redemption 2 er blandt andet inkluderet.

Du kan se hele spilkataloget her. Kataloget opdateres løbende.

Priser:
1 måned — 105 kroner
Årligt — 750 kroner

PS Plus Premium

Premium er det dyreste abonnement, men også det med flest fordele. Her har man adgang til alt fra PS Plus Extra, men også et klassiker-katalog, prøveversioner af spil, samt cloudstreaming.

Klassiker-kataloget byder på en bred samling af PS1, PS2 og PS3 og PSP-spil, som kan spilles via. en PS4 eller PS5. Tag et kig på klassiker-kataloget her.

Derudover har man også mulighed for at prøve en række spil i en tidsbegrænset periode, inden man bestemmer sig for et køb. Se de tilgængelige prøveversioner her.

Cloudstreaming gør dig i stand til at streame PS4-spil og spil fra klassiker-kataloget via. en PS5, PS4 eller PC. Fremskridt lagres i skyen, så man kan fortsætte hvor man slap. Læs mere om cloudstreaming her.

Priser:
1 måned — 125 kroner
Årligt — 900 kroner


Læs også: Rygte: Xiaomi 12 Ultra præsenteres næste måned

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.