×
GamingTophistorie

Sony gentænker PlayStation Plus som konkurrent til Xbox Game Pass

Sonys nye bud på PlayStation Plus, fusionerer PS Now med PS Plus, for at skabe en direkte konkurrent til Xbox Game Pass.

Sony præsenterede i går deres bud på et nyt PlayStation Plus, hvor alle fordelene fra førnævnte tjeneste, sammenkobles med on-demand spil-tjenesten PS Now.

Hvor PS Plus og PS Now førhen var to separate tjenester, samles det hele nu i en stor pakke, med endnu flere spil og fordele.

“Med det helt nye PlayStation Plus er vi fokuseret på at levere en overbevisende spilabonnementstjeneste med udvalgt indhold fra vores eksklusive PlayStation Studios-team og vores tredjepartspartnere.” Lyder det fra PlayStation CEO, Jim Ryan, på PlayStation Blog.

Det nye PlayStation Plus er delt op i tre niveauer:

PlayStation Plus Essential

PS Plus Essential-niveauet er for alle nuværende abonnenter, der ønsker at deres medlemskab skal fortsætte, som det allerede er i dag. Kort sagt er det blot en rebranding af det, vi kender PS Plus som i dag, bare med et nyt navn.

Essential giver dig et PS5-spil og to PS4-spil hver måned, samt adgang til online multiplayer, cloud-lagring og eksklusive rabatter, ligesom før.

Pris:
Månedligt — 65 kroner
Årligt — 450 kroner

PlayStation Plus Extra

Vælger du PS Plus Extra får du alle fordelene fra Essential, samt en række extra ( 😉 ) fordele. Dette niveau kombinerer nemlig de allerede eksisterende PS Plus- og PS Now-tjenester under ét tag, med den ekstra bonus, at det nu også inkluderer PS5-titler. Kataloget byder ifølge Sony på op til 400 PS5- og PS4-spil.

Ved lanceringen vil spiludvalget blandt andet lyde på Death Stranding, God of War, Marvel’s Spider-Man, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 og Returnal mfl.

Pris:
Månedligt — €13,99
Årligt — €99,99

PlayStation Plus Premium

Det højeste niveau indeholder som forventeligt, flest funktioner. Ud over alt, der er inkluderet i PS Plus Essential og Extra, giver Premium dig også mulighed for at streame PS3-spil til din konsol.

Premium inkluderer også PS1-, PS2- og PSP-titler, som kan downloades. Hele listen siges at rumme 340 PS1-, PS2-, PS3- og PSP-spil. Sidst men ikke mindst, vil det være muligt at downloade en tidsbegrænset prøveversion af nyere titler, inden man beslutter sig for et køb.

Pris:
Månedligt — €16,99
Årligt — €119,99

Hvornår lanceres det?

Det nye PlayStation Plus lanceres i juni måned, hvor PS Now samtidigt vil blive lukket ned. De danske priser på PS Plus Extra og Premium, kendes endnu ikke.


Læs også: Ikea introducerer Vappeby: En Bluetooth-højttaler med lys og Spotify Tap

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.