×
Teknologi

Nu kommer der endelig Dark Mode på Facebook

Facebook har langt om længe overgivet sig til den mørke side. Ifølge en troværdig lækker er Zuckerberg og kompagni begyndt at teste Dark Mode på Android.

Fra Android til iOS, og fra Twitter til Slack, stort set alle apps har en Dark Mode. Den eneste store app, der aldrig har støttet op om den mørke side, er Facebook. Men det bliver der vist snart lavet om på. Ifølge den troværdige app-lækker Jane Manchun Wong tester Facebook og kompagni i øjeblikket Dark Mode på sin Android-app.

Wong har skrevet om det på sin blog og har samtidig lagt et billede ud på Twitter, hvor man kan se at Facebook er gået i sort.

Som det kan ses på billederne, har Facebook stadig lang vej før de kan præsentere en færdig app i mørk, men i det mindste arbejdes der på sagen – og der er en reel chance for, at kan nå en officiel lancering inden Dark Mode går af mode igen.

Windows 10 og macOS har allerede fået Dark Mode og det kommer til iOS 13 og Android Q. Der er bred uenighed om Dark Mode gør noget godt eller bare er et modefænomen. De, der er for, siger at det bruger mindre batteri (i hvert fald på OLED-skærme) og er bedre for øjnene.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.