×
TeknologiTophistorie

Nu sker det: Apple arbejder på lommeregner til iPad

Fjorten år efter lanceringen af iPad'en skulle den endelig være på vej. En lommeregner-app fra Apple rygtes at være en del af iPadOS 18.

Det har været genstand for utallige jokes og memes på nettet over årene. Det faktum at Apple ikke har ladet noget så simpelt, som en lommeregner, være en del af standardarsenalet af apps på iPad.

Men nu peger rygterne på, at lommeregneren gør sit indtog alle iPads, som vil kunne opdateres til iPadOS 18. Den forventes præsenteret, når Apple afholder sin udviklerkonference WWDC til sommer.

Foruden en introduktion af lommeregner, så forventes opdateringen til iPadOS og iOS i version 18, at handle om AI.

Sådan ser lommeregneren ud på macOS – Apple skulle eftersigende arbejde på en version til iPad

Ét af rygterne i den henseende går på, at Apple ønsker at flytte Siri til næste niveau med LLM. Large Language Models, som vi har lært at kende via ChatGPT og Googles Gemini, skal ifølge rygterne være værktøjet, som skal løfte Siri over konkurrenterne.

Samme rygter siger, at Apple har afholdt samtaler med Google, om at lade deres sprogmodel basere sig på Gemini. Det store spørgsmål skulle eftersigende gå på brandingen. Altså hvorvidt det vil fremgå, at tjenesten er baseret på Googles tjenester.

Om iPad får følge af en lommeregner og hvordan Apple vil udnytte AI, må vi se til september, når opdateringerne sædvanligvis lander.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.