Fremtidens HjemTophistorie

Ny appstyret opvaskemaskine fra ASKO

Den er derudover testet til 20 års holdbarhed, ligesom den gør dit service rent med UV-behandling og automatisk dosering.

ASKO har netop præsenteret opvaskemaskinen DW60, der skiller sig ud fra mængden med en række særlige funktioner. Herunder at den er testet til hele 20 års holdbarhed.

Den nye opvaskemaskine DW60 er testet på ASKOs laboratorie i Sverige. Her har alle komponenter af maskinen været igennem en række tests, blandt andet med forskellige niveauer af vandhårdhed. Det sikrer, at maskinen kan køre i helt op til 12,500 timer, hvilket svarer til 20 års brug, selv i Danmark, hvor vandet har et højt kalkindhold.

Fem programmer og funktioner som ASKO DW60 blandt andet tilbyder:

Hygiejneprogram: Programmet er ideelt at bruge til service med ekstra høje hygiejnekrav, for eksempel sutteflasker og skærebrætter.
Crystal Glass program: Et program, der sikrer, at sensitive glas, som vinglas, ikke tilter eller vælter.
Self-Cleaning: Renseprogrammet steriliserer tanken og hele vandcirkuleringssystemet.
Anti-Odour: En funktion, der fjerner dårlig lugt i tanken som følge af beskidt service.
Aqua Safe System: Et system, der forhindrer, at maskinen lækker vand og forårsager vandskade.

For at opnå holdbarheden skal maskinen løbende køre et vedligeholdelsesprogram, som den dog selv underretter om via den tilknyttede app.

For at bidrage til den lange holdbarhed, indeholder opvaskemaskinen også mere stål end nogen anden opvaskemaskine på markedet. Alle dele af maskinen, der er i kontakt med vand, er fremstillet i rustfrit stål. Det er med til at gøre opvaskemaskinen mere modstandsdygtig overfor slitage.

Maskinen er udstyret med Auto Dose-systemet, som sikrer den korrekte mængde opvaskemiddel, uanset valg af program. Systemet kan bruge ASKOs egen svanemærkede og veganske opvaskemiddel, men er også kompatibel med andre fabrikanters.

Den rummer service fra 17 kuverter (180 dele). De bliver under vask tørret af ASKOs tørresystem, Turbo Combi Drying, tørrer samtidig dit service på den mest effektive måde med et minimalt energiforbrug. Systemet kombinerer nemlig blæserassisteret dampudlukning i kombination med automatisk lågeåbning. Det betyder, at kølig luft fra rummet afkøler den varmere luft fra opvaskemaskinen, som derefter kondenserer.

UV-lys sikrer optimal hygiejne

Den nye opvaskemaskine garanterer optimal hygiejne med nyt UV-renseprogram. Det innovative program, nærmere bestemt UV Cleanse Mode, fjerner ved hjælp af UV-lys 99,99999%2 af alle bakterier. Det er med til at sikre, at opvaskemaskinen når de højeste hygiejnekrav selv ved programmer med lave temperaturer som maskinens ECO-program.

Energiforbrug og appstyring

DW60 har en Adaptive Green Mode-funktion, som sikrer minimalt energi- og vandforbrug. Med den aktiveret kan vandforbruget nå helt ned på 7,5 liter vand per vask. Energiforbruget ved brug af ECO-programmet lyder på 0.77 kWh.

Maskinen er appstyret og du kan derfor fjernstarte maskinen, når elpriserne er på sit laveste. Eller udskyde starten. Derigennem kan du også se maskinens status, niveauet af opvaskemiddel og få besked når det er tid til at køre det selvrensende program.

Pris og tilgængelighed

ASKO DW60 opvaskemaskinen fås i 15 modeller. Funktionerne varierer fra model til model. Den viste model her, med navnet DFI777UXXL, fåes til 16.495 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.