×
ElbilerTophistorie

Ny firehjulstrækker fra Tesla …

Tesla Cyberquad har et komplet stålstel, polstret sæde og baghjulsophæng med skivebremser og LED-lysbjælker.

Tesla har netop sendt en ny model på gaden herhjemme – og det må være den hidtil billigste. Tesla Cyberquad hedder den og den er lavet til børn. Alligevel har den et komplet stålstel, polstret sæde og baghjulsophæng med skivebremser og LED-lysbjælker.

Designet er, som det ses på billederne, kraftigt inspireret af Cybertruck.

Der er godt nok ikke Full Self Driving ombord, men motoren er en 350 W model, der giver Cyberquad en topfart på 13 kilometer i timen. Hvor hurtigt den går fra 0-13 km/t findes der ingen oplysninger om.

Motoren får strøm fra et 24 V 188 Wh lithium-ion batteri. Fartøjet har en rækkevidde på op til 19 kilometer. Den understøtter ikke DC-lynladning, til gengæld medfølger der en oplader, der kan puttes i stikkontakten.

Tesla siger, at Cyberquad er “velegnet til børn i alderen 8-12 år”. Den kan håndtere en maksimal vægt på op til 68 kilo.

Køretøjet er tilgængelig på Teslas hjemmeside allerede nu – og der er kun to til fire ugers leveringstid. Tesla Cyberquad koster 14.850 kroner.

Det er ikke første gang, Tesla sælger “skæve” ting på hjemmesiden. I april sidste år satte de en Tesla Tequila til salg på deres hjemmeside. Den blev lynhurtigt udsolgt. Egentlig var tequila-flasken en aprilsnar fra året forinden. Men den kom altså til salg. Den tomme flaske, der er lyn-formet, kan i øvrigt købes på eBay for omkring 1.200 kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.