×
Streaming

Ny tv-udbyder: Grundpakke til 49 kroner

Med en pris på grundpakken på bare 49 kroner vil netbaserede MoreTV udfordre de etablerede tv-udbydere.

Danmark fik fredag en ny, internetbasereret, tv-udbyder, nemlig MoreTV der hører hjemme i Aalborg. Udbyderen tilbyder en grundpakke med DRs kanaler, TV 2, regional-tv og nabolands-tv for en pris på 49 kroner om måneden. Det er markant billigere end hos de traditionelle udbydere – til gengæld må du undvære kanaler som TV3 og Kanal5.

MoreTV slår sig op som en discount-udbyder og kræver ingen binding eller gebyrer ved stop eller start af abonnement. Til gengæld kræves det, at kunden har en anstændig internetforbindelse. Og for at få adgang til kanalerne kan man vælge mellem to muligheder; en Android-baseret settop-boks, der kan købes for et engangsbeløb på 649 kroner, eller som Web-TV der fungerer på tablets og mobiler via en app, der koster 99 kroner i et engangsbeløb.

Menuen i MoreTVs settop-boks-løsning.

 
Ifølge MoreTV vil app’en også ankomme på Apple TV, ligesom man vil kunne installere apps direkte på den Android-baserede boks, så man kan samle Netflix, HBO og andre streaming-tjenester et sted. Ifølge MoreTV vil der med tiden også komme en arkivfunktion.

Grundpakken består af følgende kanaler: TV2, DR1, DR2, DR3, DR Ultra, DR K, DR Ramasjang, TV2 Regionerne, TV2 Sverige, NRK Super, TV2 Nyhetskanalen, SVT1, SVT2, SVT24, NRK1, NRK2, NRK3, TV4 Norge, Kunskabskanalen

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.