GadgetsTophistorie

Nye info om Spotify Car Thing

Spotify Car Thing er begyndt at ligne et reelt produkt, der kan risikere at komme i handel. Nye billeder er fundet i Spotifys iOS-app.

Den svenske streamingtjeneste har siden 2019 arbejdet på deres første fysiske gadget, den såkaldte ‘Spotify Car Thing’ og nye billeder fra tjenestens iPhone-app viser, hvordan den kommer til at se ud. Spotify har ellers været meget stille omkring dimsen, siden de fortalte om dens eksistens for halvandet år siden. Men billederne antyder, at der stadig arbejdes på den.

Spotify Car Thing er en smartphone-lignende enhed, der angiveligt kan kobles trådløst til både bilen og mobiltelefonen. Formålet er, naturligvis, at få Spotify med på farten. Enheden har et stort drejehjul, der sandsynligvis skal bruges til både volumen og til at bladre gennem menuer og spillelister.

App’en indeholder også tegninger med monteringsvejledninger, der viser, hvordan enheden kan monteres i bilen. De nye billeder er gravet frem af Steve Mosser fra MacRumours, der postede dem på Twitter:

Da Car Thing blev annonceret, forklarede Spotify, at det var en test enhed der blev udviklet til at at hjælpe med at undersøge hvordan brugerne lytter til musk og podcasts. Dengang fortalte Spotify, at der ikke var planer om at gøre enheden tilgængelig for forbrugerne.

Det er der naturligvis fortsat ingen garantier for, men en yderligere indikation på, at Car Thing ikke bare forbliver et internt projekt er, at Spotify rent faktisk ansøgte om godkendelse hos den amerikanske myndighed FCC tilbage i januar.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.