×
GadgetsTophistorie

Nye Sony in-ear høretelefoner på vej: WF-1000XM5

En række billeder er blevet lækket af et sæt kommende high-end in-ear høretelefoner fra Sony: WF-1000XM5.

Efterfølgeren til de populære in-ear høretelefoner Sony WF-1000XM4, ser ud til at være lige om hjørnet. Nyligt lækkede billeder afslører nemlig, at Sony WF-1000XM5 får et nyt design. Høretelefonerne bliver desuden også lettere, med en vægt på 5,9 gram per høretelefon kontra 7,3 gram på forgængeren.

Høretelefonerne kommer i to farver: sort og sølv, hvor etuiet har en mat finish og selve høretelefonerne er lavet i en blanding af mat og blank plastik.

Batteritiden er stadig på op til 24 timers spilletid med etuiet, så der er ikke sket en forbedring på det punkt. Til gengæld kan de oplades endnu hurtigere – 3 minutters opladning skulle give en times spilletid. Opladning kan foregå via. USB-C kabel eller trådløst via. Qi-standarden.

Derudover skulle Sony WF-1000XM5 også være bedre til at fange ens stemme, når man foretager opkald. Bluetooth Multipoint-forbindelse er også understøttet.

Pris og lancering for de kommende in-ear høretelefoner er endnu ukendt. Forgængeren blev dog introduceret i juni måned 2021, så mon ikke de bliver præsenteret inden længe.

Sony WF-1000XM5 kommer i to farver: sort og sølv


Læs også: Nothing Phone (2) lækket på billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.