GadgetsTophistorie

Optimus Prime til tjeneste i LEGO

LEGO har præsenteret nyhederne for juni. Deriblandt et samarbejde med Hasbro, i form af Optimus Prime. Og ja, den kan transformere!

To af verdens største legetøjsproducenter har slået pjalterne sammen, så vi snart får mulighed for at bygge Transformers-robotten Optimus Prime i LEGO. Det er første gang at Hasbro og LEGO samarbejder.

Sættet består af hele 1.508 dele og kan uden adskillelse transformere sig mellem robot og den velkendte lastbil. Modellen er lavet efter Optimus Prime G1, som blev introduceret tilbage i 1984, da Transformers første gang så dagens lys. I robottilstand måler modellen hele 35 cm i højde. Når Optimus Prime indtager lastbilform, så måler den 15 cm i højden.

Foto: LEGO

Modellen har hele 19 bevægelige led, som muliggør tranformationen uden at skulle adskille en eneste LEGO-klods. Det er første gang i historien, at LEGO præsenterer en model, der kan skifte udseende uden adskillelse.

Senior Designer ved LEGO Group, Joseph Patrick Kyde udtaler om samarbejdet; “Det har været en ære og en fornøjelse at samarbejde med Hasbro, for at udvikle LEGO-versionen af Optimus Prime! Jeg er begejstret for første gang at se disse to legetøjsfirmaer gå sammen om at fejre lederen af Autobots. Optimus Prime er blevet et popkulturelt symbol på mod, uselviskhed og stort lederskab såvel som et fedt legetøj, der omfavner problemløsning og kreativ kunnen, som begge vores firmaer sætter så højt. Det har været en vidunderlig og udfordrende opgave at bringe ham til live med LEGO-klodser. Specielt at sikre at han kan transformere uden adskillelse. Samtidig med at hans signaturlook og stil bevares.”

Sættet kommer til salg fra den 1. juni og får en vejledende pris på 1.299 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.