GadgetsTophistorie

OnePlus lancerer 3 nye Nord-produkter

På torsdag lanceres OnePlus 2T, OnePlus CE 2 og OnePlus Nord Buds, der er de første hovedtelefoner i Nord-serien.

Der er for alvor gang i produktlanceringer i disse dage. Onsdag kunne både Sonos og Google præsentere en vifte af nyheder. I dag er turen kommet til OnePlus, der udvider Nord-serien af telefoner – og samtidig lancerer sine første hovedtelefoner i Nord-serien.

Officielt præsenteres OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE 2 og OnePlus Nord Buds på torsdag den 19. maj, men Pete Lau har allerede i dag smidt bomben. I et blogindlæg fortæller han, at der er fokus på hastighed i de nye telefoner.

OnePlus Nord 2T bliver en opgraderet udgave af Nord 2 (læs vores anmeldelse her). Den får samme lynhurtige 80W SuperVooc opladning som flagskibet OnePlus 10 Pro. I det hele er der åbenbart fokus på hastighed, for eventet har fået navnet Speed Games.

OnePlus Nord 2T

Der kommer også en ny udgave af lavpristelefonen CE 2 fra februar. Den får navnet CE 2 Lite. CE står for Core Essentials og i denne omgang mener OnePlus, at lang batterilevetid og “en flydende oplevelse” er det essentielle fokus.

Sidst vil OnePlus præsentere hovedtelefonerne Nord Buds. Lau lover at de prismæssigt vil lægge sig i Nord-segmentet, hvilket betyder, at de bliver billigere end de øvrige OnePlus-hovedtelefoner. Om de er true-wireless oplyses ikke, men hvem ville dog sende kablede propper på markedet i dag?

Eventet streames naturligvis live, så vi alle får mulighed for at se med. Det sker på selskabets Youtube-kanal, torsdag den 19. maj klokken 16.00. Vi sidder naturligvis klar ved tasterne, så vi kan levere nyhederne mens de sker.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.