×
Gadgets

Philips Hue – nu også til små sokler

Det lyder måske som en lille nyhed – men hvis du er den lykkelige ejer af Philips Hue i hjemmet, kan det godt være, du vil synes, det er en ret stor nyhed: Philips Hue pærerne kan nu fåes med de små sokler, de såkaldte E14 sokler. Dermed er der stort set ingen lamper, der ikke kan opgraderes til Hue systemet, der er et wifi baseret system der kan kontrollere lyset i hjemmet.

I hvid og farver

Den nye pære fås, ligesom de fleste andre Hue pærer, i to udgaver; en, der kun kan klare forskellige hvide/gule nuancer, og en der kan vise millioner af farver. E14 soklen har formentlig været en af de mest efterspurgte gadgets i de seneste år, efterhånden som flere og flere har fået øjnene op for det lækre Hue system.

Kompatibel med andre smart home-favoritter

Hue-systemet er kompatibelt med mere end 600 apps, produkter og platforme fra smart home udviklere som Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home, Nest og Samsung SmartThings. De mange muligheder for at integrere Hue-systemet, gør det nemt både at komme i gang og løbende føje nye løsninger til det smarte hjem.

Fakta

Philips Hue E14 er en kerteformet LED-pære (maks. 470 lumen tilsvarende en 40W pære), der fås i white ambiance (hvid) med alle nuancer af hvid fra kølig blå til varm gul eller i white and color ambiance (farve), som kan gengive mere end 16 millioner farver. Begge pærer kan dæmpes og dækker farvetemperaturer fra varm hvid til koldt dagslys – 2200k – 6500k. E14 LED-pærerne er de nyeste medlemmer af Hue-familien, som inkluderer: E27 og GU-10 spot foruden et stort udvalg i lamper og tilbehør.

  • Philips Hue E14 kertepære i både hvid og farve er til salg i slutningen af april 2017
  • Hue white ambiance (hvid) koster 259 kr.
  • Hue white and color ambiance (farve) koster 449 kr.
  • Der er mulighed for at forudbestille hos udvalgte Philips Hue forhandlere fra den 20. marts

For yderligere information om Hue-systemet: www.meethue.com

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.