×
ElbilerTophistorie

Polestar 2 har fået videostreaming

Polestar 2 har fået streaming-app med lokalt indhold på de forskellige markeder, eksempelvis SVT og TV2 i Sverige og Norge.

Hvad laver man, mens elbilen lader op? Tesla har forlængst regnet den ud og forsynet deres biler med både underholdning og gaming – og nu følger Polestar efter. Selskabet har udviklet en streaming app til Polestar 2 og betaen er allerede tilgængelig nu på alle europæiske markeder.

Polestar har samtidig indgået aftaler med lokale tv-stationer, der leverer indhold til app’en. I øjeblikket får svenskerne SVT, nordmændene kan se TV2, mens belgierne kan nyde både GoPlay og RTBF. Alle biler kan se feeds fra BBC Ideas, Al Jazeera og tyske Tagesshau. Yderligere feeds vil blivet føjet til lokale markeder med tiden, lover Polestar.

– Vi har frigivet den nye Polestar videoapp i beta-form, så vores kunder hurtigst muligt kan begynde at nyde fordelene ved videostreaming i bilen. Samtidig modtager vi feedback – både god og dårlig – der hjælper med at forfine app’en, baseret på tusindvis af brugere snarere end en lille, defineret gruppe. Vi vil også fortsætte med at tilføje kanaler i fremtiden, hvilket giver app’en et enormt vækstpotentiale, da det realistisk set er muligt at integrere enhver webbaseret stream, fortæller Polestar CEO Thomas Ingenlath.

Polestars videoapp kan bruges, når bilen ikke er i bevægelse. Men når du streamer og skifter ud af Park, fortsætter lyden i baggrunden, så man kan fortsætte med at følge udsendelsen. Data, der forbruges af appen, er inkluderet i bilens dataplan, hvilket betyder ingen ekstra omkostninger for ejere, lover Polestar.

Polestar 2
Polestar 2 er Android-baseret.

Netop hurtig udvikling og implementering af apps, er en af fordelene ved, at Polestar 2 er baseret på Googles Android Automotive platform. Polestar har også oprettet en udviklerportal, der skal gøre det nemt for en hvilken som helst person med programmørblod i årerne, at lave apps til bilen.

Polestar 2 kommer til Danmark i løbet af efteråret til en startpris på 449.000 kroner. Bilen kan reserveres via selskabets hjemmeside, hvor der også kan bookes prøveture.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.