×
Streaming

Se traileren til den danske Star Wars-film

I anledning af International Star Wars Day er der kommet en ny trailer den den danske Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale. Se den her.

Som det vil være alle fans bekendt er det i dag May the 4th – International Star Wars Day – og i den anledning er der udgivet en trailer til den danske Star Wars-film Shrouded Destiny.

Filmen er et rent fan-projekt, men har alligevel formået at tiltrække et navn som Lars Mikkelsen, der spiller en Jedi Master i filmen, hvilket ikke er overraskende når man ser den høje kvalitet der tilstræbes. Tjek bare traileren ovenfor – det ser ualmindeligt lovende ud!

Målet er premiere senere i år

Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale har været længe undervejs. Shahbaz Sarwar, der har både skrevet og instrueret, har arbejdet på projektet siden 2016 og de første teaser-trailer blev udsendt allerede i december 2018. Altså for snart halvandet år siden.

Der er desværre ikke noget nyt om en premieredato på filmen, men Shahbaz Sarwar siger til iNPUT, at målet er i år. Han oplyser, at filmen lige nu er i postproduktion – og at det forventes at tage et halvt år.

– Men det er jo med forbehold for, hvordan det går for filmbranchen i disse krævende tider på grund af coronavirussen, siger Shahbaz Sarwar.

Sarwar spiller selv hovedrollen som dusørjægeren Tulek, der har “en speciel interesse” i at fange jedimester Okana Vidai (Lars Mikkelsen). Filmen bliver 45 minutter lang og Sawar holder mere end 16.000 ventende fans opdateret via en dertil oprettet Facebook-side.

Shrouded Destiny
Hovedrollerne i Shrouded Destiny.

Da filmen er privat-produceret arbejdes der med lidt andre budgetter end hos Disney. Mere end 300 frivillige har været inde over projektet i løbet af de fire år og det samlede budget har været på omkring 600.000 kroner primært samlet ind via et Kickstarter-projekt, men også via støtte fra Faxe Kommune og Frederikshavn Kommune.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.