fbpx

 

 

 

 

Streaming

Se traileren til den danske Star Wars-film

I anledning af International Star Wars Day er der kommet en ny trailer den den danske Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale. Se den her.

Som det vil være alle fans bekendt er det i dag May the 4th – International Star Wars Day – og i den anledning er der udgivet en trailer til den danske Star Wars-film Shrouded Destiny.

Filmen er et rent fan-projekt, men har alligevel formået at tiltrække et navn som Lars Mikkelsen, der spiller en Jedi Master i filmen, hvilket ikke er overraskende når man ser den høje kvalitet der tilstræbes. Tjek bare traileren ovenfor – det ser ualmindeligt lovende ud!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målet er premiere senere i år

Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale har været længe undervejs. Shahbaz Sarwar, der har både skrevet og instrueret, har arbejdet på projektet siden 2016 og de første teaser-trailer blev udsendt allerede i december 2018. Altså for snart halvandet år siden.

Der er desværre ikke noget nyt om en premieredato på filmen, men Shahbaz Sarwar siger til iNPUT, at målet er i år. Han oplyser, at filmen lige nu er i postproduktion – og at det forventes at tage et halvt år.

– Men det er jo med forbehold for, hvordan det går for filmbranchen i disse krævende tider på grund af coronavirussen, siger Shahbaz Sarwar.

Sarwar spiller selv hovedrollen som dusørjægeren Tulek, der har “en speciel interesse” i at fange jedimester Okana Vidai (Lars Mikkelsen). Filmen bliver 45 minutter lang og Sawar holder mere end 16.000 ventende fans opdateret via en dertil oprettet Facebook-side.

Shrouded Destiny
Hovedrollerne i Shrouded Destiny.

Da filmen er privat-produceret arbejdes der med lidt andre budgetter end hos Disney. Mere end 300 frivillige har været inde over projektet i løbet af de fire år og det samlede budget har været på omkring 600.000 kroner primært samlet ind via et Kickstarter-projekt, men også via støtte fra Faxe Kommune og Frederikshavn Kommune.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button